Giriş Kayıt
Ady Ryf

Ady Ryf


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Ady Ryf, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 3,111
2008 Komedi 0 6.7 54

Altın Pusula
2007 Macera 0 6.1 154,011
2007 Dram 0    
2001 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
7.6 11,944
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017