Giriş Kayıt
Ady Ryf

Ady Ryf


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Ady Ryf, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 3,455
2008 Komedi 0 6.7 54

Altın Pusula
2007 Macera 0 6.1 155,132
2007 Dram 0    
2001 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
7.6 12,068
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017