Giriş Kayıt
Nicolas Bauduin

Nicolas Bauduin


Animasyon

Nicolas Bauduin, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Hırsız 3
2017 Animasyon Animasyon 6.4 26,441

Çılgın Hırsız 2
2013 Animasyon Animasyon 7.4 311,130

Loraks
2012 Animasyon Animasyon 6.4 82,831

Çılgın Hırsız
2010 Animasyon Animasyon 7.7 418,522
2008 Animasyon Animasyon 6.0 20,415

Rönesans
2006 Animasyon Animasyon 6.7 14,385

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Animasyon 4.5 8,754

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Animasyon 5.4 11,947
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017