Giriş Kayıt
Nicolas Bauduin

Nicolas Bauduin


Animasyon

Nicolas Bauduin, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Hırsız 3
2017 Animasyon Animasyon    

Çılgın Hırsız 2
2013 Animasyon Animasyon 7.4 303,615

Loraks
2012 Animasyon Animasyon 6.5 81,629

Çılgın Hırsız
2010 Animasyon Animasyon 7.7 408,882
2008 Animasyon Animasyon 6.1 19,831

Rönesans
2006 Animasyon Animasyon 6.7 14,385

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Animasyon 4.5 8,754

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Animasyon 5.4 11,947
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,799) Silence (1,870) Personal Shopper (1,638) Gold (1,581) Split (1,092) La La Land (1,070) Get Out (727) The Age of Shadows (719) The Void (715) The Great Wall (713)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,875) Supernatural (4,659) The Flash (4,485) Arrow (3,935) The Big Bang Theory (3,235) Better Call Saul (2,895) Gotham (1,532) Game of Thrones (1,516) Vikings (1,223) Into the Badlands (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017