Giriş Kayıt
Nicolas Bauduin

Nicolas Bauduin


Animasyon

Nicolas Bauduin, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Hırsız 3
2017 Animasyon Animasyon 6.3 48,192

Çılgın Hırsız 2
2013 Animasyon Animasyon 7.4 314,784

Loraks
2012 Animasyon Animasyon 6.4 83,433

Çılgın Hırsız
2010 Animasyon Animasyon 7.7 423,114
2008 Animasyon Animasyon 6.0 20,444

Rönesans
2006 Animasyon Animasyon 6.7 14,385

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Animasyon 4.5 8,754

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Animasyon 5.4 11,947
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017