Giriş Kayıt
Nicolas Bauduin

Nicolas Bauduin


Animasyon

Nicolas Bauduin, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Hırsız 3
2017 Animasyon Animasyon    

Çılgın Hırsız 2
2013 Animasyon Animasyon 7.4 301,927

Loraks
2012 Animasyon Animasyon 6.5 81,239

Çılgın Hırsız
2010 Animasyon Animasyon 7.7 406,686
2008 Animasyon Animasyon 6.1 19,831

Rönesans
2006 Animasyon Animasyon 6.7 14,385

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Animasyon 4.5 8,754

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Animasyon 5.4 11,947
Film Altyazıları
Live by Night (10,096) Resident Evil: The Final Chapter (8,824) Hidden Figures (4,677) Rogue One (4,289) Patriots Day (4,247) Assassin's Creed (3,762) Split (3,488) Allied (3,460) Paterson (3,290) Why Him? (2,153)
Dizi Altyazıları
Legion (4,463) The 100 (3,998) Black Sails (3,289) Arrow (3,237) The Expanse (3,049) The Originals (2,761) Colony (2,584) The Flash (2,265) The Last Kingdom (2,191) Vikings (2,038)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017