Giriş Kayıt
Felix Erskine

Felix Erskine


Müzisyen, Müzisyen

Felix Erskine, müzisyen, müzisyen. Batı Dünyası (2016), Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015), Bir Dilim Suç (2004), Kötü Ruh (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Müzik 4.9 812

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Müzik 7.6 126,677
2017 Suç Müzik 4.5 3,666
2016 Biyografi Müzik 6.8 16,333

Batı Dünyası
2016 Dram Müzik 9.0 232,666

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Müzik 5.7 39,498
2016 Suç Müzik 8.7 50,350

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Müzik 7.2 214,244

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Müzik 6.6 507,493

Shannara Günlükleri
2016 Macera Müzik 7.4 42,720
2015 Belgesel Müzik 8.8 22

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Müzik 8.1 696,999

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Müzik 7.3 215,242

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Müzik
Çeşitli
6.5 148,787

44. Çocuk
2015 Suç Müzik 6.5 51,278

Uyuyana Kadar
2014 Dram Müzik 6.3 57,065
2014 Komedi Müzik 6.7 25,623

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Müzik
Çeşitli
7.6 360,418
2014 Kısa Metraj Müzik 8.0 80
2014 Korku Müzik
Müzik
3.9 452
2013 Belgesel Müzik 8.5 323
2013 Aksiyon Müzik
Çeşitli
6.7 367,734
2013 Belgesel Müzik 8.3 260

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Müzik 7.1 326,933

Kötü Ruh
2013 Korku Müzik 6.5 137,108
2013 Aksiyon Müzik 6.9 2,108

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
2013 Gerilim Müzik 3.8 713
2012 Aksiyon Müzik 5.6 746

Kuzgun
2012 Suç Müzik 6.4 76,677

Gizli Hedef
2012 Aksiyon Müzik 4.9 31,042

Koryalanus Faciası
2011 Dram Müzik 6.2 28,325
2011 Gerilim Müzik 5.8 9,928
2010 Gizem Müzik 4.5 182
2010 Aksiyon Müzik 8.3 23,681

Son Savaşçı
2010 Aksiyon Müzik 6.4 69,677
2010 Suç Müzik 5.8 5,385
2010 Biyografi Müzik    

Göster Gününü
2010 Aksiyon Müzik 7.7 468,528

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Müzik 6.4 61,311

Triffidler'in Günü
2009 Aksiyon Müzik    

Vahşetin Çocukları
2008 Dram Müzik 5.9 1,053
2008 Belgesel Müzik 7.3 727
2008 Korku Müzik
Müzik
4.3 1,115
2008 Korku Müzik 6.0 1,564

Bir Dilim Suç
2004 Suç Müzik 7.4 143,173
2004 Komedi Müzik 6.2 45,918
2004 Komedi Müzik 6.3 54,297
2000 Suç Müzik 7.9 4,096
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017