Giriş Kayıt
Felix Erskine

Felix Erskine


Müzisyen, Müzisyen

Felix Erskine, müzisyen, müzisyen. Batı Dünyası (2016), Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015), Bir Dilim Suç (2004), Kötü Ruh (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vahşiler
2017 Macera Müzik 7.2 29,626
2017 Belgesel Müzik 6.0 4,293

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Müzik 7.5 175,217
2017 Suç Müzik 4.5 5,410
2016 Biyografi Müzik 6.8 18,988

Batı Dünyası
2016 Dram Müzik 8.9 286,615

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Müzik 5.7 43,093
2016 Suç Müzik 8.7 50,350

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Müzik 7.2 238,703

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Müzik 6.6 536,177

Shannara Günlükleri
2016 Macera Müzik 7.3 46,883

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Müzik 8.0 744,309
2015 Belgesel Müzik 8.7 583

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Müzik 7.3 225,971

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Müzik
Çeşitli
6.5 154,269

44. Çocuk
2015 Suç Müzik 6.5 54,624

Uyuyana Kadar
2014 Dram Müzik 6.3 59,807

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Müzik 6.7 26,728

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Müzik
Çeşitli
7.6 373,609
2014 Kısa Metraj Müzik 8.0 80
2014 Korku Müzik
Müzik
3.9 452
2013 Belgesel Müzik 8.5 323
2013 Aksiyon Müzik
Çeşitli
6.7 379,898
2013 Belgesel Müzik 8.3 260

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Müzik 7.1 334,248

Kötü Ruh
2013 Korku Müzik 6.5 140,597
2013 Aksiyon Müzik 6.9 2,175

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
2013 Gerilim Müzik 3.8 713
2012 Aksiyon Müzik 5.6 746

Kuzgun
2012 Suç Müzik 6.4 77,874

Gizli Hedef
2012 Aksiyon Müzik 4.9 31,903

Koryalanus Faciası
2011 Dram Müzik 6.2 28,781
2011 Gerilim Müzik 5.8 9,980
2010 Gizem Müzik 4.5 182
2010 Aksiyon Müzik 8.3 25,120

Son Savaşçı
2010 Aksiyon Müzik 6.4 71,297
2010 Suç Müzik 5.8 5,385
2010 Biyografi Müzik    

Göster Gününü
2010 Aksiyon Müzik 7.6 479,391

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Müzik 6.4 62,534

Triffidler'in Günü
2009 Aksiyon Müzik    

Vahşetin Çocukları
2008 Dram Müzik 5.9 1,053
2008 Belgesel Müzik 7.3 727
2008 Korku Müzik
Müzik
4.3 1,115
2008 Korku Müzik 6.0 1,564

Bir Dilim Suç
2004 Suç Müzik 7.4 146,467
2004 Komedi Müzik 6.2 46,602
2004 Komedi Müzik 6.3 55,270
2000 Suç Müzik 7.9 4,220
Dizi Altyazıları
Westworld (6,774) The Expanse (3,332) The 100 (3,035) La casa de papel (2,470) Colony (1,995) The Crossing (1,699) Luke Cage (1,651) Genius (1,520) 12 Monkeys (1,293) Vikings (1,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018