Giriş Kayıt
Ramsey Fendall

Ramsey Fendall


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Görsel Efekt

Ramsey Fendall, görüntü yönetmeni, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 677
2013 Dram Kameraman 8.4 9
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

Gerçeğin Parçaları
2010 Dram Çeşitli 7.2 122,179
2010 Belgesel Kameraman
Editör
6.7 152
2009 Belgesel Görsel Efekt
Yapımcı
7.2 78
Dizi Altyazıları
Westworld (4,419) La casa de papel (2,231) The Expanse (1,899) Legion (1,552) Colony (1,387) Cloak & Dagger (1,192) Goliath (1,177) Vikings (882) Lucifer (757) 12 Monkeys (740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018