Giriş Kayıt
Ramsey Fendall

Ramsey Fendall


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Görsel Efekt

Ramsey Fendall, görüntü yönetmeni, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 677
2013 Dram Kameraman 8.4 9
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

Gerçeğin Parçaları
2010 Dram Çeşitli 7.2 117,839
2010 Belgesel Kameraman
Editör
6.7 152
2009 Belgesel Görsel Efekt
Yapımcı
7.2 78
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017