Giriş Kayıt
Ramsey Fendall

Ramsey Fendall


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı, Editör

Ramsey Fendall, kameraman, görüntü yönetmeni, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 677
2013 Dram Kameraman 8.4 9
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

Gerçeğin Parçaları
2010 Dram Çeşitli 7.2 120,408
2010 Belgesel Kameraman
Editör
6.7 152
2009 Belgesel Görsel Efekt
Yapımcı
7.2 78
Dizi Altyazıları
La casa de papel (17,906) Vikings (3,489) Stargate Origins (3,205) Black Mirror (3,064) American Crime Story (1,666) Bron/Broen (1,595) The X Files (1,582) Supernatural (1,507) Star Trek: Discovery (1,396) McMafia (1,340)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018