Giriş Kayıt
Ramsey Fendall

Ramsey Fendall


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Görsel Efekt

Ramsey Fendall, görüntü yönetmeni, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 677
2013 Dram Kameraman 8.4 9
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

Gerçeğin Parçaları
2010 Dram Çeşitli 7.2 115,034
2010 Belgesel Kameraman
Editör
6.7 152
2009 Belgesel Görsel Efekt
Yapımcı
7.2 78
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,192) Doctor Strange (6,733) Allied (6,381) Moana (4,829) John Wick: Chapter 2 (3,764) Lion (3,512) Arrival (3,170) Forushande (2,892) Hacksaw Ridge (2,237) Split (2,175)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,329) Supernatural (4,685) The Expanse (4,320) Vikings (4,003) Suits (3,634) The Big Bang Theory (2,483) Sherlock (2,463) Arrow (2,028) Legion (1,979) Black Sails (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017