Giriş Kayıt
Ariel Sciupac

Ariel Sciupac


Oyuncu, Kameraman, Sesler

Ariel Sciupac, oyuncu, kameraman, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Reality-TV Çeşitli 6.0 533
2011 Kısa Metraj Sesler 7.1 1,643
2010 Komedi Kameraman 5.9 87
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 65
2005 Korku Oyuncu 3.8 1,135
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,971) Rogue One (4,801) Split (3,450) Assassin's Creed (2,442) Brimstone (2,141) Paterson (1,756) Hidden Figures (1,565) The Institute (1,545) The Great Wall (1,202) Passengers (1,072)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,812) Legion (6,879) Arrow (3,685) Legends of Tomorrow (2,146) Into the Badlands (2,078) The Blacklist (1,656) Vikings (1,565) Black Sails (1,538) Game of Thrones (1,422) 24: Legacy (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017