Giriş Kayıt
Ariel Sciupac

Ariel Sciupac


Oyuncu, Sesler, Kameraman

Ariel Sciupac, oyuncu, sesler, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Reality-TV Çeşitli 6.0 533
2011 Kısa Metraj Sesler 7.1 1,643
2010 Komedi Kameraman 5.9 87
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 65
2005 Korku Oyuncu 3.8 1,135
Dizi Altyazıları
Vikings (16,936) Black Mirror (5,554) The Flash (4,771) Shameless (4,272) Supernatural (2,925) The Big Bang Theory (2,759) The Blacklist (1,504) Star Trek: Discovery (1,442) Knightfall (1,197) Black Lightning (1,187)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018