Giriş Kayıt
Ariel Sciupac

Ariel Sciupac


Oyuncu, Sesler, Kameraman

Ariel Sciupac, oyuncu, sesler, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Reality-TV Çeşitli 6.0 533
2011 Kısa Metraj Sesler 7.1 1,643
2010 Komedi Kameraman 5.9 87
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 65
2005 Korku Oyuncu 3.8 1,135
Film Altyazıları
Gold (2,668) Personal Shopper (1,852) Get Out (1,736) Logan (1,575) Silence (1,547) The Age of Shadows (1,042) Split (1,000) La La Land (966) The Fate of the Furious (945) Rings (906)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,366) The Flash (5,223) Into the Badlands (3,306) Gotham (2,455) Fargo (1,907) The Blacklist (1,866) Game of Thrones (1,592) Vikings (1,494) The Last Kingdom (1,462) Billions (1,308)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017