Giriş Kayıt
Helle Lygum Justesen

Helle Lygum Justesen


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Helle Lygum Justesen, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 7.0 103

Hayvan Düşü
2014 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 2,483
2014 Macera Sanat Bölümü 5.4 327

Kafesteki Kadın
2013 Suç Sanat Bölümü 7.2 15,870
2011 Dram Yapım Tasarımcısı 4.0 67
Film Altyazıları
Live by Night (11,472) Resident Evil: The Final Chapter (9,397) Rogue One (5,236) Hidden Figures (4,970) Patriots Day (4,654) Assassin's Creed (4,079) Why Him? (3,733) Split (3,711) Allied (3,568) Paterson (3,496)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017