Giriş Kayıt
Helle Lygum Justesen

Helle Lygum Justesen


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Helle Lygum Justesen, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 7.1 122

Hayvan Düşü
2014 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 2,483
2014 Macera Sanat Bölümü 5.4 327

Kafesteki Kadın
2013 Suç Sanat Bölümü 7.2 17,505
2011 Dram Yapım Tasarımcısı 4.0 67
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017