Giriş Kayıt
Bela Padilla

Bela Padilla (26)


Oyuncu, Senarist

Bela Padilla, 03 Mayıs 1991 Makati City, Filipinler doğumlu oyuncu, senarist. Felix Manalo (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1991
Doğum Yeri: Makati City, Filipinler
Diğer Bir İsmi: Bella Padilla | Krista Valle | Krista del Valle
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 26 Komedi Senarist
Oyuncu
   
2015 24 Biyografi Oyuncu 8.9 3,840
2014 23 Suç Oyuncu    
2010 19 Komedi Oyuncu 7.4 41
2009 18 Komedi Oyuncu 5.5 39
Film Altyazıları
Baywatch (14,159) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,431) Security (2,856) Dunkirk (2,197) Dangal (2,189) Lady Macbeth (2,053) Wakefield (1,705) 6 Days (1,661) King Arthur: Legend of the Sword (1,380) Alien: Covenant (1,099)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,504) The Defenders (8,270) Rick and Morty (2,651) Suits (1,794) The Sinner (1,589) Mr. Mercedes (1,542) The Strain (1,312) Breaking Bad (1,065) Fargo (1,061) The Mist (1,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017