Giriş Kayıt
Andrew Lavin

Andrew Lavin


Özel Efekt, Oyuncu, Makyaj

Andrew Lavin, Özel efekt, oyuncu, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Özel Efekt    
2011 Korku Özel Efekt    
2010 Korku Özel Efekt    
2010 Aksiyon Özel Efekt 4.7 252
2007 Kısa Metraj Oyuncu
Makyaj
   
Film Altyazıları
Gold (5,858) Get Out (3,060) Logan (2,574) Rings (2,323) The Age of Shadows (1,934) La La Land (1,781) Split (1,635) Sand Castle (1,491) Zashchitniki (1,463) The Great Wall (1,281)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,630) Fargo (3,698) The Last Kingdom (2,372) The Expanse (2,088) Doctor Who (1,984) Into the Badlands (1,954) Vikings (1,664) Game of Thrones (1,650) Better Call Saul (1,551) Supernatural (1,480)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017