Giriş Kayıt
Andy Georges

Andy Georges


Müzisyen, Müzisyen

Andy Georges, müzisyen, müzisyen. Criminal (2004), Ölümüne Kadar (1999), Assassin's Creed Revelations (2011), (2010) Temple Grandin (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Müzik 3.0 20
2016 Komedi Müzik
Müzik
   
2016 Komedi Müzik 4.0 9
2013 Komedi Müzik 5.7 97
2011 Aksiyon Müzik 9.0 2,559
2010 Biyografi Müzik 8.4 18,191
2004 Komedi Müzik 6.4 9,054
2004 Gerilim Müzik 5.7 202

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Müzik 5.4 10,178
Dizi Altyazıları
Westworld (5,891) La casa de papel (2,365) The Expanse (1,977) Legion (1,670) Colony (1,455) Cloak & Dagger (1,227) Goliath (1,226) Vikings (949) 12 Monkeys (894) Fear the Walking Dead (805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018