Giriş Kayıt
Nihal Yalçın

Nihal Yalçın


Oyuncu

Nihal Yalçın, oyuncu. Yeraltı (2012), Yol Ayrımı (2017), Araf (2012), Beş Kardeş (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

8.5 (23 Oy)
  • Currently 170.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.8 1,508
2015 Komedi Oyuncu 8.5 2,378
2012 Dram Oyuncu 6.2 1,271
2012 Dram Oyuncu 7.2 4,790
2012 Komedi Oyuncu 5.2 5,560
2012 Komedi Oyuncu 6.1 1,479
2012 Komedi Oyuncu 7.1 4,535
2009 Dram Oyuncu 5.5 73
2006 Komedi Oyuncu 7.5 7,931
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,980) Stargate Origins (3,026) Vikings (2,963) Black Mirror (2,715) American Crime Story (1,494) The X Files (1,454) Star Trek: Discovery (1,258) Supernatural (1,246) McMafia (1,135) Altered Carbon (1,119)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018