Giriş Kayıt
Nihal Yalçın

Nihal Yalçın


Oyuncu

Nihal Yalçın, oyuncu. Yeraltı (2012), Yol Ayrımı (2017), Araf (2012), Beş Kardeş (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

8.5 (23 Oy)
  • Currently 170.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.7 2,090
2015 Komedi Oyuncu 8.4 2,461
2012 Dram Oyuncu 6.2 1,303
2012 Dram Oyuncu 7.2 5,119
2012 Komedi Oyuncu 5.2 5,636
2012 Komedi Oyuncu 6.1 1,562
2012 Komedi Oyuncu 7.1 4,665
2009 Dram Oyuncu 5.7 81
2006 Komedi Oyuncu 7.5 8,151
2004 Komedi Oyuncu 8.4 11,907
Dizi Altyazıları
Westworld (8,225) The 100 (3,693) The Expanse (3,174) La casa de papel (2,445) Colony (1,868) The Crossing (1,864) 12 Monkeys (1,571) Genius (1,398) Luke Cage (1,359) Vikings (1,252)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018