Giriş Kayıt
Nihal Yalçın

Nihal Yalçın


Oyuncu

Nihal Yalçın, oyuncu. Yeraltı (2012), Araf (2012), Yol Ayrımı (2017), Beş Kardeş (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

8.6 (22 Oy)
  • Currently 172.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.0 853
2015 Komedi Oyuncu 8.7 2,285
2012 Dram Oyuncu 6.2 1,239
2012 Dram Oyuncu 7.2 4,543
2012 Komedi Oyuncu 5.2 5,467
2012 Komedi Oyuncu 6.1 1,407
2012 Komedi Oyuncu 7.1 4,304
2009 Dram Oyuncu 5.5 73
2006 Komedi Oyuncu 7.5 7,721
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017