Giriş Kayıt
Corbin Kelly

Corbin Kelly


Oyuncu

Corbin Kelly, oyuncu. Sudaki Kız (2006), Kurbaan (2009), The Mighty Macs (2009), (2009) Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: DJ Hollywood
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 3,565
2009 Dram Taşıma Bölümü 6.5 1,124

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 351,305

Marley ve Ben
2008 Komedi Oyuncu 7.1 129,947

Mistik Olay
2008 Dram Taşıma Bölümü 5.0 178,149

Sudaki Kız
2006 Fantastik Taşıma Bölümü 5.6 86,120
Dizi Altyazıları
Westworld (7,287) Supernatural (5,493) The 100 (4,178) The Flash (4,049) La casa de papel (3,976) Legion (2,844) Arrow (2,689) Gotham (2,643) The Expanse (2,446) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,353)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018