Giriş Kayıt
Matt Cardona

Matt Cardona (32)


Oyuncu

Matt Cardona, 14 Mayıs 1985 Merrick, Long Island, New York, ABD doğumlu oyuncu. "Z! True Long Island Story" (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1985
Doğum Yeri: Merrick, Long Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Zack Ryder
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 31 Belgesel Oyuncu 6.1 334
2016 31 Aksiyon Oyuncu 6.5 656
2015 Komedi Oyuncu 8.0 149
2012 27 Aksiyon Oyuncu    
2011 26 Spor Oyuncu    
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,293
1993 Spor Oyuncu 8.0 6,690
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017