Giriş Kayıt
Brian Merritt

Brian Merritt


Casting

Brian Merritt, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Depo Savaşları
2010 Reality-TV Çeşitli 6.4 7,757
2010 Reality-TV Çeşitli 6.0 2,796

Aklı Havada
2009 Dram Çeşitli 7.4 289,390
2008 Komedi Çeşitli 4.7 130
2008 Müzik Casting 6.8 1,097
2007 Gerilim Çeşitli 4.6 408
2003 Game-Show Casting 5.6 16,418
Dizi Altyazıları
Westworld (19,326) La casa de papel (7,653) The Flash (3,694) Legion (3,111) The Terror (2,587) Fear the Walking Dead (2,316) The Big Bang Theory (2,060) Into the Badlands (2,012) The 100 (1,710) Lucifer (1,675)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018