Giriş Kayıt
Brian Merritt

Brian Merritt


Casting

Brian Merritt, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Depo Savaşları
2010 Reality-TV Çeşitli 6.5 7,432

Aklı Havada
2009 Dram Çeşitli 7.4 279,796
2008 Komedi Çeşitli 4.7 130
2008 Müzik Casting 6.8 1,097
2007 Gerilim Çeşitli 4.6 408
2003 Game-Show Casting 5.6 16,018
Dizi Altyazıları
The Flash (7,445) Fargo (6,583) Arrow (5,492) The 100 (5,084) Better Call Saul (4,032) Lucifer (3,394) 12 Monkeys (3,297) Supernatural (2,846) American Gods (2,786) Game of Thrones (2,780)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017