Giriş Kayıt
Brian Merritt

Brian Merritt


Casting

Brian Merritt, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Depo Savaşları
2010 Reality-TV Çeşitli 6.5 7,363

Aklı Havada
2009 Dram Çeşitli 7.4 278,242
2008 Komedi Çeşitli 4.7 130
2008 Müzik Casting 6.8 1,097
2007 Gerilim Çeşitli 4.6 408
2003 Game-Show Casting 5.5 15,967
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017