Giriş Kayıt
Brian Merritt

Brian Merritt


Casting

Brian Merritt, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Depo Savaşları
2010 Reality-TV Çeşitli 6.5 7,311

Aklı Havada
2009 Dram Çeşitli 7.4 277,186
2008 Komedi Çeşitli 4.7 130
2008 Müzik Casting 6.8 1,097
2007 Gerilim Çeşitli 4.6 408
2003 Game-Show Casting 5.5 15,929
Film Altyazıları
Passengers (7,188) Doctor Strange (3,621) Assassin's Creed (3,569) xXx: Return of Xander Cage (2,521) Arrival (2,454) Allied (2,379) Moana (1,592) Forushande (1,401) Hacksaw Ridge (1,393) Split (1,387)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,161) Legion (7,361) Supernatural (7,281) Arrow (5,472) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,570) Black Sails (3,525) Taboo (3,460) Vikings (3,375) Suits (3,022) Legends of Tomorrow (2,902)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017