Giriş Kayıt
Alen Petkovic

Alen Petkovic


Alen Petkovic,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetli Topraklar
2008 Korku Çeşitli 5.9 61,451
2008 Çeşitli    
2007 Müzik Çeşitli 6.3 72
2006 Müzik Çeşitli    

Münih
2005 Dram Çeşitli 7.6 182,111
2002 Game-Show Çeşitli 4.2 19,493
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017