Giriş Kayıt
Alen Petkovic

Alen Petkovic


Alen Petkovic,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetli Topraklar
2008 Korku Çeşitli 5.9 63,914
2008 Çeşitli 6.8 1,340
2007 Müzik Çeşitli 6.3 72
2006 Müzik Çeşitli 6.7 1,001

Münih
2005 Dram Çeşitli 7.6 192,189
2002 Game-Show Çeşitli 4.2 20,208
Dizi Altyazıları
Westworld (6,247) The Expanse (2,266) La casa de papel (2,163) Colony (1,903) The 100 (1,894) Luke Cage (1,842) Genius (1,378) The Crossing (1,122) 12 Monkeys (1,074) Vikings (997)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018