Giriş Kayıt
Alen Petkovic

Alen Petkovic


Alen Petkovic,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetli Topraklar
2008 Korku Çeşitli 5.9 61,817
2008 Çeşitli    
2007 Müzik Çeşitli 6.3 72
2006 Müzik Çeşitli    

Münih
2005 Dram Çeşitli 7.6 183,475
2002 Game-Show Çeşitli 4.2 19,780
Dizi Altyazıları
Fargo (6,058) Arrow (5,606) American Gods (5,157) The Flash (4,710) The 100 (4,197) 12 Monkeys (3,353) Better Call Saul (3,178) The Blacklist (2,929) Supernatural (2,908) Game of Thrones (2,774)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017