Giriş Kayıt
Alen Petkovic

Alen Petkovic


Alen Petkovic,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetli Topraklar
2008 Korku Çeşitli 5.9 61,275
2008 Çeşitli    
2007 Müzik Çeşitli 6.3 72
2006 Müzik Çeşitli    

Münih
2005 Dram Çeşitli 7.6 181,567
2002 Game-Show Çeşitli 4.2 19,493
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,192) Legion (9,257) The 100 (6,807) Arrow (6,627) The Flash (5,834) The Big Bang Theory (4,561) Black Sails (4,142) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,743) Suits (3,630) Vikings (3,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017