Giriş Kayıt
Atsushi Watanabe

Atsushi Watanabe


Yapımcı

Atsushi Watanabe, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yapımcı 6.2 51
2007 Komedi Yapımcı 6.4 41
2007 Komedi Yapımcı 7.0 83
2005 Suç Yapımcı 6.8 142
2004 Dram Yapımcı 6.6 149
2002 Yapımcı 7.4 36
1996 Dram Yapımcı 5.0 62

Seytani Ölüm Tuzagı 2: Kırık Ask Katili
1993 Gizem Yapımcı 5.2 65
1988 Korku Yapımcı 6.2 1,753
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,135) Blade Runner 2049 (3,403) Jigsaw (2,581) Last Flag Flying (2,407) The Man from Earth: Holocene (2,373) Geostorm (2,322) The Open House (1,340) Dunkirk (1,141) The Foreigner (1,016) It (986)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,801) Black Mirror (5,417) Supernatural (4,655) The Big Bang Theory (3,954) Shameless (2,537) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,534) The Blacklist (2,176) The Flash (1,892) The X Files (1,848) Knightfall (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018