Giriş Kayıt
Atsushi Watanabe

Atsushi Watanabe


Yapımcı

Atsushi Watanabe, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yapımcı 6.2 51
2007 Komedi Yapımcı 6.4 41
2007 Komedi Yapımcı 7.0 83
2005 Suç Yapımcı 6.8 142
2004 Dram Yapımcı 6.6 149
2002 Yapımcı 7.4 36
1996 Dram Yapımcı 5.0 62

Seytani Ölüm Tuzagı 2: Kırık Ask Katili
1993 Gizem Yapımcı 5.2 65
1988 Korku Yapımcı 6.2 1,753
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,613) Hostiles (2,837) Den of Thieves (2,793) Maze Runner: The Death Cure (2,277) 12 Strong (2,162) Wildling (1,793) Peter Rabbit (1,098) The Commuter (1,067) Submergence (989) Winchester (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,799) The Terror (3,517) The Flash (2,874) Legion (2,811) The Crossing (2,287) Supernatural (1,689) Vikings (1,432) The Expanse (1,398) The Big Bang Theory (1,215) Fear the Walking Dead (1,045)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018