Giriş Kayıt
Manel Vicaria

Manel Vicaria


Manel Vicaria, (2007) Rec: Ölüm Çığlığı (2007), (2009) Hücre 211 (2009), (2009) Kayıt (2009), (2011) Ölüm Uykusu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaz Kampı
2015 Korku 5.1 1,759
2015 Komedi 5.1 2,908
2015 Komedi 7.3 5,897
2015 Komedi 6.5 1,255
2014 Dram Çeşitli 6.5 4,329

Barselona'da Yaz Gecesi
2013 Komedi 6.2 734

Sensiz Olmaz
2012 Dram Çeşitli 7.0 9,892

Rec 3: Diriliş
2012 Korku Çeşitli 5.0 26,414

Çıkmaz Sokak
2011 Aksiyon Çeşitli 4.3 586

Ölüm Uykusu
2011 Dram Çeşitli 7.2 25,737
2011 Macera Çeşitli 4.8 676

Alçaklara Huzur Olmayacak
2011 Gerilim Çeşitli 6.5 3,399
2011 Aksiyon Çeşitli 4.9 353
2011 Aksiyon Çeşitli 5.4 3,752

Aşka Yükseliş
2010 Dram Çeşitli 7.1 16,848

Julia'nın Gözleri
2010 Korku Çeşitli 6.7 22,311
2010 Dram Çeşitli 5.5 1,178
2010 Komedi Çeşitli 5.6 928

Kayıt
2009 Korku Çeşitli 6.6 52,663

Hücre 211
2009 Aksiyon Çeşitli 7.7 51,169

Kabuslar Adası
2009 Gizem Çeşitli 5.7 2,762
2009 Komedi Çeşitli 4.8 1,349
2009 Komedi Çeşitli 4.9 388

Bir Kadının Seks Günlüğü
2008 Dram Çeşitli 5.8 8,347

Sibirya Ekspresi
2008 Suç Çeşitli 6.7 43,619
2008 Çeşitli 6.6 415
2008 Komedi Çeşitli 5.4 250

Korkaklar
2008 Çeşitli 5.9 431

Rec: Ölüm Çığlığı
2007 Korku Çeşitli 7.5 136,503

Gece ve Pisiler
2007 Animasyon Çeşitli 7.4 1,485

Don Kişot
2007 Animasyon Çeşitli 4.7 1,729

Boystown
2007 Komedi Çeşitli 6.2 714

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Çeşitli 7.5 196,898

İzbe
2006 Korku Çeşitli 5.6 11,163

Ölüm Şarkısı
2006 Gizem Çeşitli 5.9 3,278

Gölgeler Ormanı
2006 Dram Çeşitli 5.7 4,517

Kırılgan
2005 Gerilim Çeşitli 6.2 13,043

Hayatın Lezzeti
2005 Komedi Çeşitli 6.8 2,265
2005 Korku Çeşitli 3.9 1,540

Kurt
2004 Gerilim Çeşitli 7.0 2,905

Makinist
2004 Dram Çeşitli 7.7 292,978
2004 Korku Çeşitli 3.1 1,778
2003 Animasyon Çeşitli 5.6 637

Karanlık
2002 Korku Çeşitli 5.4 16,875
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,234) Allied (11,391) Moana (7,075) Lion (5,431) Arrival (3,734) Hacksaw Ridge (3,172) Nocturnal Animals (2,928) Shut In (2,221) Underworld: Blood Wars (2,185) Fences (1,842)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,782) The Expanse (7,393) Taboo (7,159) Legion (6,026) Arrow (5,783) The Big Bang Theory (5,561) Vikings (4,397) The Blacklist (3,158) Sherlock (2,754) Suits (2,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017