Giriş Kayıt
Shu-Wing Ho

Shu-Wing Ho


Sanat Bölümü, Oyuncu

Shu-Wing Ho, sanat bölümü, oyuncu. Kirli İşler 2 (2003), Kirli İşler 3 (2003), Jung wa ying hong (1999), Kuet chin chi gam ji din (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ho Shu Wing
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Sanat Bölümü 3.8 32
2007 Korku Sanat Bölümü 4.2 178

Acı İtiraflar
2006 Suç Oyuncu 6.6 2,175

Kirli İşler 3
2003 Aksiyon Oyuncu
Sanat Bölümü
7.0 9,802
2003 Korku Sanat Bölümü 3.1 282

Kirli İşler 2
2003 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
7.4 13,450
2001 Romantik Oyuncu 6.2 278
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 1,372
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 1,565
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 41
1995 Komedi Sanat Bölümü 7.2 23
1994 Aksiyon Oyuncu 6.7 185
1993 Dram Sanat Bölümü 5.8 65
1993 Komedi Sanat Bölümü    
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 534
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 34
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.4 656
1990 Suç Sanat Bölümü 6.2 17
1989 Aksiyon Çeşitli 6.2 199
Dizi Altyazıları
The Flash (7,539) Fargo (6,762) Arrow (5,616) The 100 (5,205) Better Call Saul (4,112) Lucifer (3,477) 12 Monkeys (3,437) American Gods (3,417) Supernatural (2,956) Game of Thrones (2,863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017