Giriş Kayıt
Julien Boissaud

Julien Boissaud


Oyuncu

Julien Boissaud, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 4.9 691

Her Şey Güzel Olacak
2015 Dram Oyuncu 5.5 5,093
2014 Aksiyon Oyuncu    
2011 Biyografi Oyuncu 6.8 242
2010 Komedi Oyuncu 5.8 1,262
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018