Giriş Kayıt
Julien Boissaud

Julien Boissaud


Oyuncu

Julien Boissaud, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 5.1 567

Her Şey Güzel Olacak
2015 Dram Oyuncu 5.5 4,262
2014 Aksiyon Oyuncu    
2011 Biyografi Oyuncu 6.8 242
2010 Komedi Oyuncu 5.8 1,262
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,811) Passengers (5,379) Doctor Strange (4,183) Allied (2,987) Split (2,524) Arrival (2,502) xXx: Return of Xander Cage (2,343) Forushande (2,221) Moana (1,951) Lion (1,542)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,398) Arrow (4,719) Taboo (4,674) Legion (4,608) Vikings (3,841) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,338) Black Sails (3,231) Blindspot (3,230) Supernatural (3,187) Suits (3,133)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017