Giriş Kayıt
William Victor Skrabanek

William Victor Skrabanek


Oyuncu

William Victor Skrabanek, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu    
2010 Korku Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 7.1 763

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Oyuncu 4.8 132,952
1998 Komedi Oyuncu 6.8 22,297

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Oyuncu 6.4 151,044

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Oyuncu 3.7 195,816
1997 Komedi Oyuncu 4.1 2,874
1997 Dram Oyuncu    

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Oyuncu 6.3 177,987

Fanatik
1996 Dram Oyuncu 5.8 39,011
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017