Giriş Kayıt
Lucas Miller

Lucas Miller


Görsel Efekt

Lucas Miller, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Çeşitli 5.6 830

Angelo Kuralları
2010 Animasyon Çeşitli 6.5 159

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 173,102

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 59,362

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 199,384
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,134) Den of Thieves (2,775) Maze Runner: The Death Cure (2,498) Hostiles (1,914) Winchester (1,715) A martfüi rém (1,552) Bleeding Steel (1,515) 12 Strong (1,356) The Commuter (1,248) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,784) La casa de papel (7,298) The Big Bang Theory (3,421) Gotham (2,965) Supernatural (2,905) The Terror (2,674) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628) Arrow (2,047) The Flash (1,363) Vikings (1,343)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018