Giriş Kayıt
Lucas Miller

Lucas Miller


Görsel Efekt

Lucas Miller, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Çeşitli 5.6 830

Angelo Kuralları
2010 Animasyon Çeşitli 6.5 159

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 159,796

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 55,862

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 188,027
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017