Giriş Kayıt
Grant Gustin

Grant Gustin (28)


Oyuncu

Thomas Grant Gustin, 14 Ocak 1990 Norfolk, Virginia, ABD doğumlu oyuncu. The Flash (2014), Süper Kahraman Dövüş Kulübü 2.0 (2016), Affluenza (2014), (2015) Süper Kahraman Dövüş Kulübü (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Grant Gustin
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1990
Doğum Yeri: Norfolk, Virginia, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
9.2 (21 Oy)
  • Currently 183.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 91
2017 27 Komedi Oyuncu    

Süper Kahraman Dövüş Kulübü 2.0
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 524
2016 26 Oyuncu 7.0 302

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 65,702
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 78,894
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 2,256

Süper Kahraman Dövüş Kulübü
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.9 2,206
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 242,041
2014 24 Dram Oyuncu 4.8 551

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 350,667
2012 22 Suç Oyuncu    
2011 Reality-TV Oyuncu 6.7 2,581
2009 Komedi Oyuncu 6.7 121,938
2008 Komedi Oyuncu 6.1 38,685
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,804) Stargate Origins (3,002) Vikings (2,959) Black Mirror (2,680) American Crime Story (1,472) The X Files (1,443) Star Trek: Discovery (1,249) Supernatural (1,237) McMafia (1,132) Altered Carbon (1,111)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018