Giriş Kayıt
Yoda Ushery

Yoda Ushery


Oyuncu

Yoda Ushery, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beyaz Hüzün
2009 Dram Oyuncu 6.3 12,774
2008 Dram Çeşitli 7.9 214,148

Tımarhane
2008 Korku Oyuncu 5.1 4,171

Hançer
2008 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,169
2008 Komedi Oyuncu 6.1 4,418
2008 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.5 381
Dizi Altyazıları
Westworld (5,891) La casa de papel (2,365) The Expanse (1,977) Legion (1,670) Colony (1,455) Cloak & Dagger (1,227) Goliath (1,226) Vikings (949) 12 Monkeys (894) Fear the Walking Dead (805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018