Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Angela Simmons-Morgan

Angela Simmons-Morgan (30)


Oyuncu

Angela Simmons-Morgan, 16 Aralık 1986 Ocala, Florida, ABD doğumlu oyuncu. () yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1986
Doğum Yeri: Ocala, Florida, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 30 Komedi Oyuncu 7.0 29,800

Kuralsız
2015 29 Macera Oyuncu 6.3 165,160
2015 Suç Oyuncu 6.9 5,064
2010 24 Biyografi Oyuncu 5.7 1,255

Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 21 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017