Giriş Kayıt
Angela Simmons-Morgan

Angela Simmons-Morgan (30)


Oyuncu

Angela Simmons-Morgan, 16 Aralık 1986 Ocala, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Noir Dream (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1986
Doğum Yeri: Ocala, Florida, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 30 Komedi Oyuncu 7.0 33,700
2015 29 Romantik Oyuncu 5.4 328

Kuralsız
2015 29 Macera Oyuncu 6.3 169,145
2015 Suç Oyuncu 6.9 5,172
2010 24 Biyografi Oyuncu 5.7 1,255

Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 21 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,091) Split (6,119) Rogue One (6,018) Hidden Figures (5,244) Live by Night (5,069) Assassin's Creed (4,257) Paterson (3,880) Patriots Day (3,608) Allied (2,996) Brimstone (1,955)
Dizi Altyazıları
Legion (9,538) Arrow (5,712) The Flash (5,416) The 100 (3,451) The Expanse (3,216) Legends of Tomorrow (2,700) Colony (2,379) The Blacklist (2,349) Vikings (2,219) Designated Survivor (2,182)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017