Giriş Kayıt
Angela Simmons-Morgan

Angela Simmons-Morgan (30)


Oyuncu

Angela Simmons-Morgan, 16 Aralık 1986 Ocala, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Noir Dream (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1986
Doğum Yeri: Ocala, Florida, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 30 Komedi Oyuncu 7.0 32,017

Kuralsız
2015 29 Macera Oyuncu 6.3 167,356
2015 Suç Oyuncu 6.9 5,131
2010 24 Biyografi Oyuncu 5.7 1,255

Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 21 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,118) Doctor Strange (6,658) Allied (6,308) Moana (4,791) Lion (3,484) Arrival (3,120) Forushande (2,869) John Wick: Chapter 2 (2,786) Hacksaw Ridge (2,204) Fences (2,022)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,260) Supernatural (4,641) The Expanse (4,308) Vikings (3,951) Suits (3,619) The Big Bang Theory (2,451) Sherlock (2,375) Arrow (2,001) Legion (1,961) Black Sails (1,727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017