Giriş Kayıt
Angela Simmons-Morgan

Angela Simmons-Morgan (31)


Oyuncu

Angela Simmons-Morgan, 16 Aralık 1986 Ocala, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Noir Dream (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Aralık 1986
Doğum Yeri: Ocala, Florida, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 30 Komedi Oyuncu 7.0 41,085
2015 29 Romantik Oyuncu 5.4 328

Kuralsız
2015 29 Macera Oyuncu 6.3 180,401
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 5,459
2010 24 Biyografi Oyuncu 5.7 1,255

Gençlik Ateşi: Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 21 Komedi Oyuncu 5.4 9,895
Dizi Altyazıları
Vikings (9,242) Supernatural (3,976) Mr. Robot (3,824) Game of Thrones (3,290) The Big Bang Theory (3,245) Gotham (3,014) Shameless (2,899) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,874) Arrow (2,826) The Flash (1,907)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017