Giriş Kayıt
Kurt Woldmann

Kurt Woldmann


Sanat Bölümü, Kameraman

Kurt Woldmann, sanat bölümü, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 4.9 20
2014 Dram Kameraman 6.1 1,806
2012 Macera Sanat Bölümü 6.0 220

Bay Hiçkimse
2009 Dram Kameraman 7.9 163,723
2009 Komedi Sanat Bölümü    
2009 Macera Sanat Bölümü 5.5 345

8 Mil Yukarı
2007 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 2,389
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017