Giriş Kayıt
Kurt Woldmann

Kurt Woldmann


Sanat Bölümü, Kameraman

Kurt Woldmann, sanat bölümü, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 4.9 20
2016 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 825
2014 Dram Kameraman 6.1 1,806
2012 Macera Sanat Bölümü 6.0 220

Bay Hiçkimse
2009 Dram Kameraman 7.9 175,401
2009 Komedi Sanat Bölümü    
2009 Macera Sanat Bölümü 5.5 345

8 Mil Yukarı
2007 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 2,389
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017