Giriş Kayıt
Shiv Mandavia

Shiv Mandavia


Yapım Yöneticisi, Görüntü Yönetmeni

Shiv Mandavia, yapım yöneticisi, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Sular
2017 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 2,969

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 75,584
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 67
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 6,016

Aşkın Yaşı Yok
2009 Komedi Çeşitli 6.3 42,760
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 841
2008 Dram Çeşitli 5.4 762

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Çeşitli 6.2 10,824

Arka Bahçe
2005 Dram Çeşitli 7.4 120,977
2005 Dram Çeşitli 7.4 7
2005 Dram Çeşitli 6.5 1,580
Dizi Altyazıları
Westworld (6,821) The 100 (3,202) The Expanse (2,641) La casa de papel (1,953) The Crossing (1,659) Colony (1,502) 12 Monkeys (1,206) Genius (1,056) Into the Badlands (1,037) Vikings (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018