Giriş Kayıt
Shiv Mandavia

Shiv Mandavia


Yapım Yöneticisi, Görüntü Yönetmeni

Shiv Mandavia, yapım yöneticisi, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Yöneticisi    

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 61,037
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 37
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 5,690

Aşkın Yaşı Yok
2009 Komedi Çeşitli 6.4 40,810
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 841
2008 Dram Çeşitli 5.3 696

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Çeşitli    

Arka Bahçe
2005 Dram Çeşitli 7.5 115,149
2005 Dram Çeşitli 7.4 7
2005 Dram Çeşitli 6.5 1,580
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017