Giriş Kayıt
Shiv Mandavia

Shiv Mandavia


Yapım Yöneticisi, Görüntü Yönetmeni

Shiv Mandavia, yapım yöneticisi, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Sular
2017 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 330

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 72,265
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 67
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 6,016

Aşkın Yaşı Yok
2009 Komedi Çeşitli 6.3 42,242
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 841
2008 Dram Çeşitli 5.4 762

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Çeşitli 6.2 10,824

Arka Bahçe
2005 Dram Çeşitli 7.4 119,699
2005 Dram Çeşitli 7.4 7
2005 Dram Çeşitli 6.5 1,580
Dizi Altyazıları
La casa de papel (24,752) Vikings (2,471) Black Mirror (2,208) Counterpart (2,009) Bron/Broen (1,781) Legends of Tomorrow (1,415) Supernatural (1,153) Altered Carbon (1,024) The Alienist (1,015) Blindspot (899)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018