Giriş Kayıt
Alexander Lentjes

Alexander Lentjes (40)


Görsel Efekt, Editör, Yapımcı

Alexander Lentjes, 30 Ağustos 1976 Oosterbeek, Renkum, Gelderland, Hollanda doğumlu görsel efekt, editör, yapımcı. LEGO Nexo Knights 4D: The Book of Creativity (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Oosterbeek, Renkum, Gelderland, Hollanda
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altın Gol
2013 37 Animasyon Görsel Efekt 6.6 7,091
2013 37 Belgesel Görsel Efekt 4.1 22,205

Acemi Gladyatör
2012 36 Animasyon Görsel Efekt 5.1 792

Panik Butonu
2011 35 Korku Editorial Department 5.3 5,646

Afacan ve Kurbağa Surat
2011 35 Animasyon Görsel Efekt 5.2 377

Winx Club 3D: Sihirli Macera
2010 34 Animasyon Görsel Efekt 5.1 290
2010 34 Animasyon Yapımcı
Editorial Department
5.7 5,103
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,132) Doctor Strange (6,690) Allied (6,331) Moana (4,802) Lion (3,490) Arrival (3,142) John Wick: Chapter 2 (2,977) Forushande (2,879) Hacksaw Ridge (2,217) Fences (2,027)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,284) Supernatural (4,652) The Expanse (4,311) Vikings (3,967) Suits (3,622) The Big Bang Theory (2,469) Sherlock (2,399) Arrow (2,006) Legion (1,965) Black Sails (1,736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017