Giriş Kayıt
Pablo Sanábio

Pablo Sanábio


Oyuncu

Pablo Sanábio, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 4.8 170
2014 Dram Oyuncu 6.8 344
2014 Dram Oyuncu 8.4 13
2013 Komedi Oyuncu 5.9 1,309
2013 Komedi Oyuncu 3.3 123
2013 Komedi Oyuncu 6.7 2,054

Önemli Kişiler
2010 Dram Oyuncu 6.6 2,266
2010 Biyografi Oyuncu 7.0 1,318

Barış Zamanı
2009 Dram Oyuncu 7.1 440
2007 Dram Oyuncu 6.9 140
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017