Giriş Kayıt
Carmine DiBenedetto

Carmine DiBenedetto (33)


Oyuncu

Carmine DiBenedetto, 27 Kasım 1984 Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. Clubscene (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Kasım 1984
Doğum Yeri: Connecticut, ABD
Takma İsmi: Carm
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 32 Komedi Oyuncu    
2013 Aksiyon Çeşitli 9.7 25,140

Kızlar Erkeklere Karşı
2012 28 Dram Oyuncu 4.8 2,938
2011 27 Dram Oyuncu 7.7 68

Ağustos
2008 24 Dram Oyuncu 5.4 3,733
2003 19 Dram Oyuncu 7.4 3,413
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017