Giriş Kayıt
Jeffrey Dela Cruz

Jeffrey Dela Cruz


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Jeffrey Dela Cruz, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Jeff Dela Cruz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Korku Görüntü Yönetmeni 3.8 44
2012 Dram Kameraman 7.0 184

Büyükanne
2009 Dram Kameraman 7.3 642

Yürütme
2009 Suç Kameraman 6.6 1,109

Servis
2008 Dram Kameraman 6.2 1,124
2007 Dram Kameraman 6.7 72
2007 Suç Görüntü Yönetmeni 6.8 181
2007 Dram Kameraman 7.2 210
2005 Dram Kameraman 6.1 363
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017