Giriş Kayıt
Clinton Trucks

Clinton Trucks


Yapımcı

Clinton Trucks, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.9 306
2015 Belgesel Yapımcı 7.6 1,277

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Çeşitli 6.6 40,694
2011 Macera Çeşitli 7.0 208,644

İz Peşinde
2010 Macera Çeşitli 7.6 265,122
2009 Biyografi Çeşitli 6.7 35,776

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Çeşitli 7.0 269,908

Gözcü
2008 Suç Çeşitli 6.1 43,579

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Çeşitli 4.0 7,945
2007 Komedi Çeşitli 6.1 665
2006 Komedi Çeşitli 7.0 799

Friday Night Lights 1
2006 Dram Çeşitli 8.7 47,627
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018