Giriş Kayıt
Clinton Trucks

Clinton Trucks


Yapımcı

Clinton Trucks, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Yapımcı 7.6 1,277

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Çeşitli 6.6 40,247
2011 Macera Çeşitli 7.0 206,573

İz Peşinde
2010 Macera Çeşitli 7.6 261,677
2009 Biyografi Çeşitli 6.7 35,158

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Çeşitli 7.0 266,326

Gözcü
2008 Suç Çeşitli 6.1 43,108

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Çeşitli 4.0 7,945
2007 Komedi Çeşitli 6.1 665
2006 Komedi Çeşitli 7.0 799

Friday Night Lights 1
2006 Dram Çeşitli 8.7 46,958
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017