Giriş Kayıt
Clinton Trucks

Clinton Trucks


Yapımcı

Clinton Trucks, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Yapımcı 7.6 1,277

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Çeşitli 6.6 38,772
2011 Macera Çeşitli 7.0 198,910

İz Peşinde
2010 Macera Çeşitli 7.7 251,044
2009 Biyografi Çeşitli 6.7 32,250

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Çeşitli 7.0 256,847

Gözcü
2008 Suç Çeşitli 6.1 41,477

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Çeşitli 4.0 7,945
2007 Komedi Çeşitli 6.1 665
2006 Komedi Çeşitli 7.0 799

Friday Night Lights 1
2006 Dram Çeşitli 8.7 44,776
Film Altyazıları
Passengers (6,370) Assassin's Creed (6,091) Doctor Strange (4,604) Allied (3,291) Arrival (2,801) Split (2,556) xXx: Return of Xander Cage (2,436) Forushande (2,365) Moana (2,116) Hacksaw Ridge (1,685)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,041) Legion (6,726) Supernatural (6,390) Arrow (5,440) Taboo (5,048) Vikings (4,203) Black Sails (3,655) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,611) Suits (3,564) Blindspot (3,414)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017