Giriş Kayıt
Clinton Trucks

Clinton Trucks


Yapımcı

Clinton Trucks, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Yapımcı 7.6 1,277

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Çeşitli 6.6 39,603
2011 Macera Çeşitli 7.0 203,429

İz Peşinde
2010 Macera Çeşitli 7.6 257,280
2009 Biyografi Çeşitli 6.7 34,005

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Çeşitli 7.0 262,254

Gözcü
2008 Suç Çeşitli 6.1 42,519

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Çeşitli 4.0 7,945
2007 Komedi Çeşitli 6.1 665
2006 Komedi Çeşitli 7.0 799

Friday Night Lights 1
2006 Dram Çeşitli 8.7 46,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017