Giriş Kayıt
Pauli Pettit

Pauli Pettit


Oyuncu, Sanat Bölümü

Pauli Pettit, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Reality-TV Sanat Bölümü 5.7 264
2011 Aksiyon Oyuncu 4.6 48
2011 Kısa Metraj 8.2 53
2010 Müzikal Oyuncu 4.2 315
2009 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.8 496
2008 Suç Oyuncu 7.5 41
Film Altyazıları
Baywatch (14,159) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,431) Security (2,856) Dunkirk (2,197) Dangal (2,189) Lady Macbeth (2,053) Wakefield (1,705) 6 Days (1,661) King Arthur: Legend of the Sword (1,380) Alien: Covenant (1,099)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,504) The Defenders (8,270) Rick and Morty (2,651) Suits (1,794) The Sinner (1,589) Mr. Mercedes (1,542) The Strain (1,312) Breaking Bad (1,065) Fargo (1,061) The Mist (1,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017