Giriş Kayıt
Collette O'Brien

Collette O'Brien


Animasyon

Collette O'Brien, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Animasyon Animasyon 5.3 4,481

Parmak Kız
1994 Animasyon Animasyon 6.3 12,117
1991 Animasyon Animasyon 6.0 6,676
1989 Animasyon Animasyon 6.7 29,422

Tarih Öncesi Topraklarda
1988 Macera Animasyon 7.4 67,240
Film Altyazıları
The Foreigner (9,425) The Mountain Between Us (5,642) Flatliners (5,546) Beyond Skyline (3,827) Stronger (3,720) Dunkirk (3,647) It (3,534) American Made (2,480) Kingsman: The Golden Circle (2,247) Victoria & Abdul (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017