Giriş Kayıt
Hirohito Shinohara

Hirohito Shinohara


Müzisyen, Yapımcı

Hirohito Shinohara, müzisyen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Gizem Yapımcı 7.5 16
2011 Animasyon Müzik 7.1 2,713
2009 Animasyon Müzik 9.1 57,420
2007 Animasyon Müzik 8.2 1,388
2007 Animasyon Müzik 7.7 177
2006 Animasyon Müzik    
2005 Animasyon Müzik    
2004 Animasyon Müzik 7.1 940
2003 Animasyon Müzik    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,451) Assassin's Creed (8,337) Doctor Strange (4,582) Allied (3,991) Moana (2,727) Forushande (2,489) Arrival (2,380) Split (2,356) Lion (1,987) Hacksaw Ridge (1,631)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,160) The Flash (4,467) Vikings (3,704) Supernatural (3,028) Blindspot (2,520) Suits (2,306) Sherlock (2,189) The Big Bang Theory (1,796) The Expanse (1,616) The Vampire Diaries (1,508)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017