Giriş Kayıt
Keith Patterson

Keith Patterson (36)


Yapım Yöneticisi, Editör, Yapımcı

Keith Patterson, 17 Aralık 1980 Grand Rapids, Michigan, ABD doğumlu yapım yöneticisi, editör, yapımcı. Covert Affairs (2010), Twisted (2013), The Messengers (2015), The Middleman (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Aralık 1980
Doğum Yeri: Grand Rapids, Michigan, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 5.9 1,304
2015 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 7,644
2014 34 Aksiyon Yapımcı 4.9 76
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 8,235
2013 33 Kısa Metraj Editorial Department    
2010 Suç Yapım Yöneticisi    
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.3 23,507
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 8.2 2,511
2007 27 Macera Editorial Department 5.2 50
2007 Komedi Yapımcı 7.6 21,914
2006 Suç Editorial Department 7.7 509
2006 Dram Editorial Department 7.6 25,561
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017