Giriş Kayıt
Toya Turner

Toya Turner


Oyuncu

Toya Turner, oyuncu. America (2009) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.8 907
2016 Komedi Oyuncu 6.8 5,932
2015 Dram Oyuncu 8.0 9
2010 Korku Oyuncu 3.8 537
2009 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,804) Stargate Origins (3,002) Vikings (2,959) Black Mirror (2,680) American Crime Story (1,472) The X Files (1,443) Star Trek: Discovery (1,249) Supernatural (1,237) McMafia (1,132) Altered Carbon (1,111)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018