Giriş Kayıt
Toya Turner

Toya Turner


Oyuncu

Toya Turner, oyuncu. America (2009) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.2 1,760
2016 Komedi Oyuncu 6.8 6,435
2015 Dram Oyuncu 8.0 9
2010 Korku Oyuncu 3.8 537
2009 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018