Giriş Kayıt
Tom Edden

Tom Edden


Oyuncu

Tom Edden, oyuncu. (2015) Sindirella (2015), (2014) Bay Turner (2014), (2015) The Scandalous Lady W (2015), (2016) Upstart Crow (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.8 575

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 646,759
2015 Dram Oyuncu 6.6 627

Sindirella
2015 Dram Oyuncu 7.0 114,030

Bay Turner
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 19,647
Film Altyazıları
Rogue One (6,851) Resident Evil: The Final Chapter (4,555) Brimstone (3,373) Assassin's Creed (2,840) Split (2,705) The Great Wall (1,638) The Institute (1,477) Paterson (1,474) Passengers (1,158) Collateral Beauty (1,053)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,468) Legion (4,985) Into the Badlands (3,435) Arrow (2,860) Black Sails (2,474) Legends of Tomorrow (1,987) Vikings (1,883) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,670) Game of Thrones (1,646)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017