Giriş Kayıt
Tom Edden

Tom Edden


Oyuncu

Tom Edden, oyuncu. (2015) Sindirella (2015), (2014) Bay Turner (2014), (2016) Upstart Crow (2016), (2015) The Scandalous Lady W (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.2 1,203

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Oyuncu 8.0 743,870
2015 Dram Oyuncu 6.6 627

Sindirella
2015 Dram Oyuncu 6.9 130,450

Bay Turner
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 21,338
Dizi Altyazıları
Westworld (15,445) 12 Monkeys (2,988) La casa de papel (2,986) Into the Badlands (2,400) Legion (1,985) The Expanse (1,678) Fear the Walking Dead (1,447) Vikings (1,198) Colony (1,161) Goliath (981)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018