Giriş Kayıt
Tom Edden

Tom Edden


Oyuncu

Tom Edden, oyuncu. (2015) Sindirella (2015), (2014) Bay Turner (2014), (2015) The Scandalous Lady W (2015), (2016) Upstart Crow (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.8 575

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 638,646
2015 Dram Oyuncu 6.6 627

Sindirella
2015 Dram Oyuncu 7.0 112,174

Bay Turner
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 19,404
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,498) Assassin's Creed (5,499) Passengers (4,084) Doctor Strange (3,840) Allied (2,715) Split (2,477) Arrival (2,220) Forushande (2,033) xXx: Return of Xander Cage (1,955) Moana (1,749)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,889) Taboo (4,285) Arrow (3,521) Vikings (3,520) Blindspot (2,997) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,957) Suits (2,641) Legion (2,530) Black Sails (2,342) Sherlock (2,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017