Giriş Kayıt
Paul Wiegard

Paul Wiegard (47)


Yapımcı

Paul Wiegard, 04 Temmuz 1969 East Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu yapımcı. The Hunter (2011), (2014) That Sugar Film (2014), (2008) Not Quite Hollywood: The Wild, Untold Story of Ozploitation! (2008), (2009) Balibo (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1969
Doğum Yeri: East Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    
2016 47 Macera 7.9 37,994
2015 46 Komedi Yapımcı 6.0 174
2015 46 Dram Yapımcı 5.6 397

Partizan
2015 46 Dram 5.8 2,838
2014 45 Belgesel Yapımcı 7.3 4,617
2014 45 Belgesel Yapımcı 7.0 1,355

Dönüş
2013 44 Dram Yapımcı 6.1 978
2012 43 Komedi Yapımcı 5.5 416
2011 42 Macera Yapımcı 6.8 31,209

Karlı Şehir
2011 42 Biyografi 6.6 13,725

Hayvan Krallığı
2010 41 Suç 7.3 46,872
2009 40 Dram Yapımcı 7.1 2,028

Seks Olmadan Bir Yılım
2009 40 Komedi Yapımcı 5.8 824
2008 39 Belgesel Yapımcı 7.7 3,260
2006 37 Komedi 7.3 5,464
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017