Giriş Kayıt
Jean Delaunay

Jean Delaunay


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Animasyon

Jean Delaunay, sanat bölümü, görsel efekt, animasyon.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Görsel Efekt 6.2 2,467
2015 Belgesel Sanat Bölümü 7.2 188

Temmuz Soğuğu
2014 Suç Görsel Efekt 6.8 29,118
2013 Belgesel Sanat Bölümü 8.9 3,574
2011 Belgesel Sanat Bölümü
Animasyon
8.7 6
Dizi Altyazıları
Vikings (13,545) Supernatural (5,723) Mr. Robot (5,324) The Big Bang Theory (4,565) Gotham (3,512) Game of Thrones (3,337) Arrow (2,522) The Flash (2,443) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,309) Shameless (2,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017