Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jean Delaunay

Jean Delaunay


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Animasyon

Jean Delaunay, sanat bölümü, görsel efekt, animasyon.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Görsel Efekt 6.2 2,009
2015 Belgesel Sanat Bölümü 7.2 188

Temmuz Soğuğu
2014 Suç Görsel Efekt 6.8 27,125
2013 Belgesel Sanat Bölümü 8.9 2,949
2011 Belgesel Sanat Bölümü
Animasyon
8.7 6
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017