Giriş Kayıt
Jean Delaunay

Jean Delaunay


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Animasyon

Jean Delaunay, sanat bölümü, görsel efekt, animasyon.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Görsel Efekt 6.2 2,182
2015 Belgesel Sanat Bölümü 7.2 188

Temmuz Soğuğu
2014 Suç Görsel Efekt 6.8 27,586
2013 Belgesel Sanat Bölümü 8.9 3,334
2011 Belgesel Sanat Bölümü
Animasyon
8.7 6
Film Altyazıları
Live by Night (9,725) Resident Evil: The Final Chapter (8,720) Hidden Figures (4,634) Rogue One (4,197) Patriots Day (4,193) Assassin's Creed (3,688) Split (3,460) Allied (3,442) Paterson (3,256) Why Him? (1,724)
Dizi Altyazıları
Legion (9,828) Arrow (5,911) The 100 (4,298) The Flash (3,682) The Expanse (3,556) Black Sails (3,432) Designated Survivor (3,024) Colony (2,810) The Originals (2,780) Vikings (2,370)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017