Giriş Kayıt
Adonis Stevens

Adonis Stevens (36)


Oyuncu

Adonis Stevens, 27 Eylül 1980 San Antonio, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Scare Zone (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Eylül 1980
Doğum Yeri: San Antonio, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Brian Adonis Stevens | Brian Stevens
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 32 Biyografi Oyuncu 6.6 2,179
2011 31 Komedi Oyuncu    
2011 31 Komedi Oyuncu    

İkinci Geliş
2009 29 Aksiyon Oyuncu    

Budala Dedektif 3
2009 29 Aksiyon Oyuncu    
2009 29 Korku Oyuncu 5.4 110
2008 28 Dram Oyuncu    
2007 27 Komedi Oyuncu 6.3 39,088
Dizi Altyazıları
The Flash (4,984) Black Sails (4,422) Into the Badlands (3,954) Iron Fist (2,745) Vikings (1,850) Legion (1,570) Game of Thrones (1,365) Billions (1,350) Arrow (1,304) The 100 (1,244)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017