Giriş Kayıt
Dawn Chenette

Dawn Chenette


Kameraman, Editör, Görüntü Yönetmeni, Editör

Dawn Chenette, kameraman, editör, görüntü yönetmeni, editör.

Diğer Bir İsmi: Dawn E. Chenette
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Reality-TV Yönetmen
Editorial Department
Çeşitli
4.8 492
2009 Game-Show Kameraman 7.5 7,150
2009 Reality-TV Kameraman 6.0 164
2004 Game-Show Kameraman 5.2 6,940
2003 Game-Show Yönetmen Asistanı
Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
3.2 3,889
2002 Game-Show Kameraman
Editör
Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
3.1 5,046
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018