Giriş Kayıt
Dawn Chenette

Dawn Chenette


Kameraman, Editör, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen Asistanı

Dawn Chenette, kameraman, editör, görüntü yönetmeni, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Dawn E. Chenette
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Reality-TV Yönetmen
Editorial Department
Çeşitli
4.8 492
2009 Game-Show Kameraman 7.5 6,311
2009 Reality-TV Kameraman 6.0 164
2004 Game-Show Kameraman 5.3 6,625
2003 Game-Show Yönetmen Asistanı
Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
3.0 3,571
2002 Game-Show Kameraman
Editör
Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
3.0 4,620
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017