Giriş Kayıt
Dawn Chenette

Dawn Chenette


Kameraman, Editör, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen Asistanı

Dawn Chenette, kameraman, editör, görüntü yönetmeni, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Dawn E. Chenette
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Reality-TV Yönetmen
Editorial Department
Çeşitli
4.8 492
2009 Game-Show Kameraman 7.5 6,879
2009 Reality-TV Kameraman 6.0 164
2004 Game-Show Kameraman 5.2 6,869
2003 Game-Show Yönetmen Asistanı
Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
3.1 3,797
2002 Game-Show Kameraman
Editör
Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
3.0 4,853
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017