Giriş Kayıt
Dawn Chenette

Dawn Chenette


Kameraman, Editör, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen Asistanı

Dawn Chenette, kameraman, editör, görüntü yönetmeni, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Dawn E. Chenette
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Reality-TV Yönetmen
Editorial Department
Çeşitli
4.8 492
2009 Game-Show Kameraman 7.5 6,644
2009 Reality-TV Kameraman 6.0 164
2004 Game-Show Kameraman 5.3 6,757
2003 Game-Show Yönetmen Asistanı
Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
3.1 3,780
2002 Game-Show Kameraman
Editör
Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
3.0 4,797
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017