Giriş Kayıt
Dawn Chenette

Dawn Chenette


Kameraman, Editör, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen Asistanı

Dawn Chenette, kameraman, editör, görüntü yönetmeni, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Dawn E. Chenette
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Reality-TV Yönetmen
Editorial Department
Çeşitli
4.8 492
2009 Game-Show Kameraman 7.5 6,376
2009 Reality-TV Kameraman 6.0 164
2004 Game-Show Kameraman 5.3 6,690
2003 Game-Show Yönetmen Asistanı
Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
3.0 3,601
2002 Game-Show Kameraman
Editör
Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
3.0 4,676
Film Altyazıları
Live by Night (9,470) Why Him? (6,581) Rogue One (3,351) Resident Evil: The Final Chapter (3,318) Patriots Day (2,377) Assassin's Creed (2,094) Hidden Figures (1,994) Paterson (1,294) Split (1,237) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,062) Black Sails (4,169) Into the Badlands (3,215) Legion (2,374) The 100 (2,127) Vikings (1,811) Taken (1,535) The Originals (1,455) Designated Survivor (1,442) Game of Thrones (1,385)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017