Giriş Kayıt
Ivan Wood

Ivan Wood


Kameraman, Yapımcı

Ivan Wood, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Kameraman 7.3 1,334
2012 Belgesel Kameraman
Çeşitli
7.7 11,328
2012 Kısa Metraj Yapımcı    
2009 Aksiyon Yapımcı 7.5 42
2008 Dram Çeşitli 4.5 45
Film Altyazıları
Rampage (11,477) Ready Player One (8,595) Escape Plan 2: Hades (7,282) The Cured (1,889) Tomb Raider (1,806) Set It Up (961) Den 12. mann (838) Journey's End (767) Blockers (639) Black Panther (623)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,511) 12 Monkeys (2,885) La casa de papel (2,446) Into the Badlands (2,367) Legion (1,555) Fear the Walking Dead (1,380) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (869) The Crossing (854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018