Giriş Kayıt
Stephen Wiley

Stephen Wiley


Editör

Stephen Wiley, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Editorial Department 3.1 146
2012 Dram Editorial Department 7.6 25
2012 Aile Editorial Department 5.1 69
2012 Dram Editorial Department 4.6 579
2012 Komedi Editorial Department 4.7 156
2003 Komedi Editorial Department 5.5 94
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018