Giriş Kayıt
Yueh-ling Wu

Yueh-ling Wu


Yönetmen Asistanı

Yueh-ling Wu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 72
1976 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 134
1975 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 229
1975 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 191
1974 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 716
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,719) Dunkirk (4,570) Stronger (3,909) It (2,569) American Made (1,916) Loving Vincent (1,814) Mother! (1,811) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Flatliners (1,191) The Foreigner (812)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,136) Mr. Robot (6,794) Shameless (6,758) Game of Thrones (3,875) Peaky Blinders (2,696) Manhunt: Unabomber (2,595) Lucifer (1,970) Designated Survivor (1,843) Supernatural (1,574) The Big Bang Theory (1,551)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017