Giriş Kayıt
Yueh-ling Wu

Yueh-ling Wu


Yönetmen Asistanı

Yueh-ling Wu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 72
1976 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 134
1975 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 200
1975 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 191
1974 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 716
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017