Giriş Kayıt
Yueh-ling Wu

Yueh-ling Wu


Yönetmen Asistanı

Yueh-ling Wu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 72
1976 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 134
1975 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 200
1975 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 191
1974 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 716
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017