Giriş Kayıt
Yueh-ling Wu

Yueh-ling Wu


Yönetmen Asistanı

Yueh-ling Wu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 72
1976 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 134
1975 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 200
1975 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 191
1974 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 716
Film Altyazıları
Gold (5,799) Get Out (3,023) Logan (2,555) Rings (2,305) The Age of Shadows (1,917) La La Land (1,770) Split (1,612) Sand Castle (1,486) Zashchitniki (1,418) The Great Wall (1,264)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,594) Fargo (3,674) The Last Kingdom (2,345) The Expanse (2,055) Doctor Who (1,977) Into the Badlands (1,823) Game of Thrones (1,614) Vikings (1,601) Better Call Saul (1,544) Supernatural (1,464)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017