Giriş Kayıt
Nana Harada

Nana Harada


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Animasyon

Nana Harada, yönetmen, yönetmen asistanı, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Animasyon Yönetmen    
2006 Animasyon Yönetmen 7.7 995
2005 Dram Yönetmen 8.7 12
2002 Animasyon Animasyon    
2001 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.6 847
1997 Dram Yönetmen Asistanı    
1985 Animasyon Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017