Giriş Kayıt
Orçun Oksar

Orçun Oksar


Senarist, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Editör

Orçun Oksar, senarist, yapımcı, yönetmen asistanı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Senarist 4.1 317
2008 Komedi Yapımcı 7.1 3,668
2008 Komedi Senarist 3.1 11
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 4,499
2007 Komedi Senarist 5.3 152
2004 Macera Yapımcı 7.5 89
2003 Macera Editör 6.5 28
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017