Giriş Kayıt
Orçun Oksar

Orçun Oksar


Senarist, Yapımcı, Editör, Yönetmen Asistanı

Orçun Oksar, senarist, yapımcı, editör, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Senarist 4.2 329
2008 Komedi Yapımcı 7.1 4,012
2008 Komedi Senarist 3.2 13
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 4,801
2007 Komedi Senarist 5.4 162
2004 Macera Yapımcı 7.5 91
2003 Macera Editör 6.5 28
Dizi Altyazıları
Westworld (5,995) The Expanse (3,161) The 100 (2,837) La casa de papel (2,114) Colony (1,873) The Crossing (1,627) Luke Cage (1,490) Genius (1,317) 12 Monkeys (1,167) Vikings (1,131)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018