Giriş Kayıt
Orçun Oksar

Orçun Oksar


Senarist, Yapımcı, Editör, Yönetmen Asistanı

Orçun Oksar, senarist, yapımcı, editör, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Senarist 4.1 318
2008 Komedi Yapımcı 7.1 3,734
2008 Komedi Senarist 3.1 11
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 4,575
2007 Komedi Senarist 5.3 152
2004 Macera Yapımcı 7.5 91
2003 Macera Editör 6.5 28
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017