Giriş Kayıt
Corina Romero

Corina Romero


Oyuncu

Corina Romero, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Oyuncu 5.6 617
2012 Dram Oyuncu 5.7 38

Son Elvis
2012 Dram Oyuncu 7.0 1,198
2011 Tarihi Oyuncu 7.1 380

Aynı Ben
2010 Komedi Oyuncu 6.3 616
2004 Komedi Oyuncu 7.2 588
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,752) Split (5,269) Rogue One (5,001) Hidden Figures (4,011) Assassin's Creed (3,340) Paterson (3,093) Patriots Day (2,654) Allied (1,954) Brimstone (1,688) Live by Night (1,372)
Dizi Altyazıları
Legion (8,542) Arrow (5,070) The Flash (4,922) The Expanse (2,736) Legends of Tomorrow (2,536) The 100 (2,290) The Blacklist (2,056) Colony (1,940) Vikings (1,808) Designated Survivor (1,753)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017