Giriş Kayıt
Daniel Robaire

Daniel Robaire (33)


Oyuncu

Daniel Robaire, 19 Ekim 1983 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Modern Family (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1983
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.9 17,441
2012 Aksiyon Oyuncu    
2011 28 Aksiyon Oyuncu 4.6 48

Zorlu Görev
2010 27 Komedi Oyuncu 6.4 153,286
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,135
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,470) Rick and Morty (4,330) The Defenders (3,328) The Strain (3,003) Suits (1,909) Mr. Mercedes (1,304) The Sinner (1,124) Fargo (1,116) The Last Ship (1,065) Breaking Bad (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017