Giriş Kayıt
Tom Cohan

Tom Cohan


Dublör

Tom Cohan, dublör. Özel Kargo (2016), Range 15 (2016), How to Be a Serial Killer (2008), Expired (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Dublör 5.5 4,101

Özel Kargo
2016 Aksiyon Dublör 4.6 5,177

Prens
2014 Aksiyon Dublör 4.6 13,970

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Dublör 5.8 151,597

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Dublör 5.7 40,823

Jack ve Jill
2011 Komedi Dublör 3.4 63,372

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,574,241
2008 Komedi Dublör 5.6 1,754

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 349,887

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 196,548
2007 Komedi Dublör 6.1 1,289
2006 Aksiyon Dublör 8.2 6,792
2005 Komedi Dublör 7.9 118,505

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Dublör 7.9 92,223
Film Altyazıları
Gold (2,885) Personal Shopper (2,133) Silence (1,839) Get Out (1,817) Logan (1,704) The Age of Shadows (1,136) Split (1,129) La La Land (1,105) The Fate of the Furious (1,067) Rings (965)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,963) The Flash (6,106) Into the Badlands (3,511) Gotham (2,796) Fargo (2,171) The Blacklist (2,000) Game of Thrones (1,734) Vikings (1,673) The Last Kingdom (1,531) Billions (1,486)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017