Giriş Kayıt
Tom Cohan

Tom Cohan


Dublör, Oyuncu

Tom Cohan, dublör, oyuncu. Özel Kargo (2016), Range 15 (2016), How to Be a Serial Killer (2008), Expired (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör 7.6 305,101
2017 Aksiyon Oyuncu 6.1 23
2016 Komedi Dublör 5.5 4,165

Özel Kargo
2016 Aksiyon Dublör 4.6 6,520

Prens
2014 Aksiyon Dublör 4.6 15,016

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Dublör 5.8 158,280

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Dublör 5.7 43,043

Jack ve Jill
2011 Komedi Dublör 3.4 67,275

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,711,435
2008 Komedi Dublör 5.6 1,754

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 370,897

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 215,255
2007 Komedi Dublör 6.1 1,289
2006 Aksiyon Dublör 8.2 6,792
2005 Komedi Dublör 7.9 124,527

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Dublör 7.9 99,318
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018