Giriş Kayıt
Kwon Choi

Kwon Choi


Oyuncu

Kwon Choi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 414
2015 Komedi Oyuncu 7.7 162
2013 Komedi Oyuncu 7.0 138
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 395
2010 Komedi Oyuncu 5.9 89
2009 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 6.8 423
2008 Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.2 21
Film Altyazıları
The Foreigner (7,319) The Mountain Between Us (5,192) Flatliners (4,830) Stronger (3,435) Beyond Skyline (3,259) Dunkirk (3,220) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,951) It (1,669) Victoria & Abdul (1,433)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,212) Mr. Robot (6,464) Game of Thrones (3,407) Shameless (2,840) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,641) Peaky Blinders (2,182) The Big Bang Theory (1,915) Manhunt: Unabomber (1,909) Stranger Things (1,313) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017