Giriş Kayıt
Austin Butler

Austin Butler (26)


Oyuncu

Austin Robert Butler, 17 Ağustos 1991 Anaheim, California, ABD doğumlu oyuncu. Shannara Günlükleri (2016), Carrie Günlükleri (2013), Dude (2018), The Intruders (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Austin Robert Butler
Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1991
Doğum Yeri: Anaheim, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Austin Robert Butler
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
8.0 (5 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.2 3,230
2016 25 Komedi Oyuncu 4.3 9,167

Shannara Günlükleri
2016 Macera Oyuncu 7.3 46,883
2015 24 Gerilim Oyuncu 4.6 2,011

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Oyuncu 7.0 23,762

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 357,932
2012 21 Komedi Oyuncu 5.7 172
2011 20 Dram Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 7.8 21,059

Sharpay'in Göz Alıcı Macerası
2011 20 Komedi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 7.6 12,753

Evimde Uzaylı Var
2009 18 Macera Oyuncu 5.4 18,557
2009 Komedi Oyuncu 4.6 5,050
2009 Komedi Oyuncu 7.0 431
2008 Komedi Oyuncu 7.1 71
2006 Komedi Oyuncu 4.9 32,013
2005 Komedi Oyuncu 5.9 11,425
Dizi Altyazıları
Westworld (5,254) The Expanse (2,175) La casa de papel (2,017) Colony (1,857) The 100 (1,796) Luke Cage (1,765) Genius (1,329) The Crossing (1,102) 12 Monkeys (977) Vikings (882)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018